Dagvoorzitter

Ik ben presentator bij BNR Nieuwsradio, maak televisieprogramma’s, leid debatten op congressen en seminars en ik geef lezingen over bedrijven en ondernemerschap. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Ook won ik de titel “Dagvoorzitter van het jaar”.

Ik ben gespecialiseerd in alles wat het ondernemerschap raakt. Dat komt naar voren bij het BNR programma ‘Werkverkenners’. Ik ben ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers & bedrijven een sleutelpositie vertegenwoordigen.

Mijn interviews en debatten gaan vaak over duurzaamheid, het centraal stellen van de klanten, de toekomstige structuren van bedrijven en hoe er met talent wordt omgegaan. In rondetafelsessies praat ik met ondernemers, CEO’s & CFO’s over hun dilemma’s en uitdagingen.

Klik hier voor mijn biografie

Klik hier voor fotomateriaal

Rens is al 5 jaar op rij onze dagvoorzitter tijdens de Insights Live events op het ABN AMRO World Tennis Tournament. Rens voelt sprekers en publiek goed aan, hij geeft de juiste twists aan de verhaallijn. Zijn enthousiasme, energie en humor werken aanstekelijk. Daarnaast is hij zeer goed voorbereidt en flexibel. Kortom Rens is een professional in hart en nieren, een van onze favoriete dagvoorzitters!
Renée Zeven, ABN AMRO
Hij dirigeerde samen met zijn elegante Buzzmaster het programma als een volleerd orkestmeester aan elkaar. Deze quote van een gast is daarin veelzeggend: “Er zijn weinig congressen die zowel thematisch als in de uitvoering zo inspirerend zijn als deze ADG maakt absoluut het verschil” Dank je wel Rens!
Ron Steenkuijl, ADG Dienstengroep
Rens de Jong weet met Buzzmaster groot en complex, intiem en behapbaar te maken. Hij creëert echte interactie en betrokkenheid met zijn indringende maar tegelijkertijd ontwapenende stijl.
Anniek Mauser, Unilever
Rens heeft het Nationale Mobiliteitsdebat met zijn inhoudelijke scherpte, organisatie en zeker ook humor naar een ongekend niveau getild
Wijnand van Zanten, Mobiliteitsalliantie
Rens haalt het beste uit mensen naar boven en creëert daarmee een sfeer die open en enthousiasmerend is. Er gebeurt iets bijzonders met de mensen en Rens op het podium. Dat boeit en bindt.
Maria van der Heijden, MVO Nederland
Offerte aanvragen