Over Rens

Ik ben Rens de Jong. Al sinds mijn 11e was ik gefascineerd in radio maken. Eerst op de achtergrond, maar al snel als presentator. Vooral het interviewen vond (en vind) ik het allerleukste. En het mooie is, ik heb echt van mijn hobby mijn werk kunnen maken. 

Sinds 2000 presenteer ik bij BNR Nieuwsradio zeer verschillende programma’s en ik was veelvuldig bij RTLZ te zien. Daarnaast ben ik ondernemer, en richtte ik in 2014 het bedrijf BuzzMaster op. 

Mijn klanten vinden mij vaak humoristisch, energiek en zeer goed ingelezen

Verder ben ik veelgevraagd dagvoorzitter. Soms op zeer grote evenementen, soms juist in hele intieme settings. Deze seminars, congressen, roundtables en strategiesessies presenteer ik zowel in het Nederlands als in het Engels. Mijn klanten vinden mij vaak humoristisch, energiek en zeer goed ingelezen. Zeer trots ben ik op mijn behaalde titel “Dagvoorzitter van het jaar”.

Ik ben gespecialiseerd in thema’s waar veranderingen aan de oppervlakte komen

We leven zeer interessante tijden, met veel veranderingen. Ik ben gespecialiseerd in een aantal thema’s waar je die veranderingen aan de oppervlakte ziet komen: Ondernemerschap, Technologie, Duurzaamheid en Human Capital. 

Dit zijn ook uitdagende tijden, waar we met z’n allen naarstig op zoek moeten naar oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers & bedrijven een sleutelpositie hebben. En de verantwoordelijkheid ook moeten nemen. Daarom interview ik ze, leg ze het vuur na aan de schenen, en vraag ze naar hun best-practices en brilliant failures.

Klik hier voor mijn biografie, hier voor mijn werkwijze en klik hier voor fotomateriaal.

Rens de Jong