Referenties

Referenties

Renée Zeven, ABN AMRO

Rens voelt sprekers en publiek goed aan, hij geeft de juiste twists aan de verhaallijn. Zijn enthousiasme, energie en humor werken aanstekelijk. Rens is een professional in hart en nieren, een van onze favoriete dagvoorzitters!

Conny Wegerif, Robeco

Rens is voor ons de ideale event moderator. Hij schakelt snel tussen sprekers, publiek en actualiteit waardoor ieder onderwerp op een prettige manier tot leven komt. Saai wordt boeiend. Taai wordt entertainment.

Tineke Zwaan, Vakmedianet

Rens werkt snel en professioneel. Verwacht geen vlakke presentator, maar wel eentje die zich écht heeft verdiept in het onderwerp en de echte vragen ook durft te stellen. Het leidt tot veel waardering vanuit de zaal.

Ron Steenkuijl, ADG Dienstengroep

Hij dirigeerde samen met zijn elegante Buzzmaster het programma als een volleerd orkestmeester aan elkaar.

Anniek Mauser, Unilever

Rens de Jong weet met Buzzmaster groot en complex, intiem en behapbaar te maken. Hij creëert echte interactie en betrokkenheid met zijn indringende maar tegelijkertijd ontwapenende stijl.

Wijnand van Zanten, Mobiliteitsalliantie

Rens heeft het Nationale Mobiliteitsdebat met zijn inhoudelijke scherpte, organisatie en zeker ook humor naar een ongekend niveau getild.

Maria van der Heijden, MVO Nederland

Rens haalt het beste uit mensen naar boven en creëert daarmee een sfeer die open en enthousiasmerend is. Er gebeurt iets bijzonders met de mensen en Rens op het podium. Dat boeit en bindt.

Rens de Jong