Rens inhuren

Presentator voor jouw evenement

Wil je mij als dagvoorzitter op je congres? Heb je nog een ijzersterke moderator nodig voor je round-table sessie? Of moeten er awards worden uitgereikt, maar heb je naast een schitterende persoonlijkheid ook wat diepgang nodig? Hoe check je of ik beschikbaar ben?

  • Stap 1: Vul het formulier rechts in  (bij: ‘plaats –vrijblijvend– een optie’)
  • Stap 2: We reserveren alvast een plek in de agenda
  • Stap 3: Binnen een dag zullen we je benaderen om de mogelijkheden te overleggen

Redenen om voor mij te kiezen:

  • +15 jaar ervaring in evenementen
  • Bekend van BNR, RTLZ en SBS6
  • Energiek en humoristisch
  • Altijd goed voorbereid

Wat een heerlijke energie bracht jij als dagvoorzitter mee. Heb er echt van genoten!

Waar word ik blij van? Wat vind ik echt leuk om te doen?

Dagvoorzitter op congressen

Dat doe ik graag. Voorwaarde is wel dat er wat uitdaging in het programma zit. Dus niet alleen aan- en afkondigen, daar zijn anderen beter in. Laten we er een echte goede & inhoudelijke show van maken. Waar interviews, speeches en interactie met het publiek elkaar afwisselen. Als professioneel spreekstalmeester ga ik voor niet minder dan een 8. Dus help ik je graag met het opzetten van een draaiboek, dus laat weten als je plannen hebt, dan kan ik meedenken met je evenement. Het goede nieuws is: het is  allemaal inclusief.

Interne evenementen

De aankondiging van nieuw beleid, het aantrekken van nieuw talent, de uitbreiding van bepaalde bedrijfsonderdelen: het zijn mijlpalen die het saamhorigheidsgevoel op de werkvloer kunnen bevorderen. Ik heb veel ervaring met de creatie en productie van een bruisend kick-off event, een sterk inhoudelijk programma en een inspirerend verhaal dat medewerkers bijblijft.

Webinars & online events

Wil je online je publiek bereiken? En wil je ze ook graag boeien? Het neerzetten van een goed online event vraagt een goede voorbereiding (tips!). Door mijn ervaring als radio en TV presentator weet ik je gasten zo op hun gemak te stellen, dat ze het beste van zichzelf laten zien. Wil je je online kijkers graag betrekken bij de discussie? Ik ben het gewend om snel te schakelen en de leukste vragen meteen mee te nemen.

Round-table discussies

Je wil je klanten beter leren kennen, maar de skyboxen waren al uitverkocht? Denk eens aan een round-table discussie! Nodig maximaal 20 klanten uit, bedenk een relevant thema, zorg voor een goede omgeving, en ga met elkaar in gesprek. Omdat ik in mijn journalistieke werk veel CEO’s & CFO’s heb ontmoet, weet ik de juiste toon te raken, en harde noten te kraken. Ook hier, zonder voorbereiding wordt het niets, dus heb je plannen, laat het me weten, ik kan altijd nog mensen uit mijn netwerk aandragen. Ook geschikt voor management-offsites (als het maar niet op de hei is).

Event-podcasts

Wil je je publiek langer vermaken dan die drie uur die een evenement gemiddeld duurt? Wil je het onderwerp van de dag nog wat langer laten beklijven bij je deelnemers? Tegen een meerprijs neemt Rens zijn mobiele studio mee, en neemt vooraf of tijdens je evenement een podcast op. Die kan je dan later via (bijvoorbeeld) Whatsapp verspreiden naar je deelnemers. Als je toch al investeert in een goed congres, waarom mensen er dan niet langer van laten genieten?

Rens de Jong