Beste dagvoorzitter van Nederland!

Nietsvermoedend zat ik in Dauphine een kop koffie te drinken, komt er opeens een ober naar me toe. Niet met een verse cappuccino, maar een bokaal! Ik blijk de winnaar te zijn van de titel: “Dagvoorzitter van het jaar 2013”. Ondanks mijn finaleplaats, kwam de overhandiging toch nog als een verassing. Keurig gepland door mijn assistente –en geheime wapen– Kim Corstjens. Onderstaande plaatje laat zien dat het doordringt: ik ben zojuist gekozen tot beste dagvoorzitter van Nederland. Cool toch!

Uitreiking Rens de Jong 1

Trots als een pauw ben ik op mijn titel! Paar fragmenten uit het juryrapport:

“Rens doet veel dagvoorzitterschappen en slaagt er iedere keer weer in daar top-optredens van te maken. Deelnemers geven hoge cijfers, opdrachtgevers lopen met hem weg”

“Hij is inhoudelijk bijna onovertroffen, maar hij weet de aandrang om dat te etaleren te onderdrukken. Dossierkennis is bij hem volledig dienstbaar aan het laten schijnen van anderen.” 

Mocht je het interessant vinden, ik heb mijn tips voor een goede dagvoorzitter al eens in een eerdere blogpost opgeschreven. De top 10 vind je hier!

De komende dagen zal ik nog wel een beetje naast mijn schoenen lopen, maar daarna keer ik graag weer op aarde terug 😉 . Dank aan alle opdrachtgevers die mij de afgelopen jaren zoveel vertrouwen hebben gegeven. Dank ook aan alle mensen waarmee ik dagelijks samenwerk: producenten, regisseurs, technici, cameramensen, redacteuren, salestijgers, de jongens van het geluid, de event-managers,  evenementenbureaus, bazen en bovenbazen… Dank! Allemaal!

Uitreiking Rens de Jong 3

Delen:LinkedInX
Wat vind jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Rens de Jong