Stimuleer de economie! Koop een trapauto voor volwassenen

sc1_mainEen ligfiets is voor nerds. Echt. Het is de Eddy the Eagle onder de fietsen. Misschien is het daarom wel goed dat er opnieuw naar het ontwerp wordt gekeken. Scuderie Campari is een Italiaans bedrijf dat trapauto’s maakt voor kinderen. Niet van die dingen die je koopt bij de Halfords, maar ECHT mooie apparaten. Gebaseerd op auto’s uit de jaren 50, zoals de Ferrari 375 Indy. Menig vader is jaloers dat kindlief er nog wel in past, zo mooi.

En dat bracht ze op een idee. Kunnen we niet een trapauto voor volwassenen ontwerpen? Dat deden ze, samen met ontwerper Christian Grande. Het resultaat: de SC-1 Biposto. Het lijkt wel een race-auto uit de jaren ’20, met die grote gespaakte wielen. Het is een velomobiel, een trapauto met elektrische assistentie. Opties zijn divers: kleur en interieur, zelf te bepalen. En hij wordt ook geleverd met schijfremmen. Voor het geval u heel enthousiast gaat trappen. #stimuleerdieeconomie #kopenkopenkopen

Delen:LinkedInX
Wat vind jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties
 • Dit neo-liberale kabinet zal de wielbasis wettelijk zo klein maken dat er alleen twee dwergen in passen. Er zal en er moet getankt worden en wegenbelasting betaald. Mijn idee: Over dit soort vervoermiddelen praat je niet, maar knutsel je in je voorkamer gewoon in elkaar. In de oude DDR deden ze niet anders. – Frrreundschaft.

 • Heb ik net een leuke reactie geplaatst en opeens knijpt meneer Rens knijpt in zijn grote oranje censuurballen. Kim Jong Iel complexje of het verkeerde kapsel?

 • Hoezo stimuleer de economie? Ik zeg : Koop deze fiets niet! Neem de bus of ga lopen!
  De economische groei van Henk Kamp is een huilende zeehond aan ’t Hart van de farmaceutische industrie. Een economische groei van 0.7 procent is een doekle (Hallo, Terpstra, leef je nog?) voor het Europese bloeden.
  Torenhoge werkloosheid, wolkenkrabbers van staatsschulden en na 7 jaar een lichtpuntje dat erg veel lijkt op een stervend vlammetje. Niets lijkt er namelijk op dat de oude marktmeesters hun bonuslessen hebben geleerd, inzien dat ze het systeem bestuurlijk en economisch moeten hervormen. Integendeel. Europa is slechts in neo-liberale Restauratie. De volgende crisis is al weer in de (s) maak. Het speculaas van de (geld)speculatie is ook deze keer weer van de toegespeelde Zwarte Piet en “going short”(een VOC- uitvinding!) is een naakte Sinterklaas op een geronseld paard.
  Precies, en dat paard bent u.
  -Ontwaakt!

 • Geweldig. Superfantakolozachtig. Ben zo benieuwd of iemand weet of er al ergens iemand is die de lastig zelf te maken onderdelen kan leveren.

Rens de Jong