50.000 euro voor een afspraakje

[wpsr_retweet][wpsr_facebook]
TV presentatoren en actrices…

Je kunt natuurlijk een paar tientjes spenderen aan Lexa.nl of Relatieplanet.nl, maar als rijke, hardwerkende man of vrouw wil je liever niet openbaar tussen die bleke gezichten staan. Je zal maar een klant tegenkomen! Bovendien: als je een beetje cash op de bankrekening hebt staan, wil je een partner die dat ook heeft. Anders geeft dat alleen maar scheve gezichten.

En dus is er Berkeley International, een dating agency voor de goed gevulde beurs. Instapmodelletje: 10.000 euro per jaar. Dan kan je daten met andere mensen in Nederland die ook 10k hebben neergeteld. Wil je een beetje internationaler rondkijken (Italiaanse mannen willen liever geen Italiaanse vrouw, vanwege de vooruitzichten van een 2e moeder) dan tel je rond de 25K neer voor een Europese zoektocht en 50k voor een wereldwijde zoektocht naar de ware.

Luister hier het interview met directeur Inga Verbeeck op BNR Zakendoen met terug

Mooi businessmodel: je laat iedereen veel geld betalen, om ze dan vervolgens te matchen! Dubbel kassa! De directeur Europa is de vriendelijke Belgische Inga Verbeeck. Vroeger handelde ze in tweedehands staal, nu in rijke mannen en vrouwen. Zijn er overeenkomsten? “Allebei maatwerk en soms lastig bemiddelbaar”. Volgens Inga kennen ze een succesrate van 80%, maar geven ze geen garantie. Ook verzorgen ze styling en assertiviteitstrainingen, want hoe succesvol deze mannen of vrouwen ook zijn, in de romantiek blijken ze toch vaak met hun mond vol tanden te staan.

 

Delen:LinkedInX
Wat vind jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Rens de Jong