Mijn 5 meest gebruikte apps (naast Twitter)

Zite Personalized Magazine. Absolute nummer 1. De app zoekt in blogs en nieuwsbronnen die nog niet kende en wordt steeds slimmer. Zite past de nieuwsselectie aan, naar aanleiding van mijn gebruik. Op deze app lees ik verhalen gemiddeld 2 dagen eerder dan in de NL pers. Absolute must have voor iedere nieuwsjunk.

The Economist Audio Edition. Geniaal voor op reis. Iedere week wordt de Economist –het beste blad ter wereld– steengoed voorgelezen voor Abonnees. Je stelt met een paar muisklikken een eigen playlist samen en je bent binnen een paar autoritten weer tot in the little details op de hoogte.

Parkmobile. Nooit meer klooien met kleingeld bij de parkeerautomaat. Een druk op de knop en je parkeerkosten worden per minuut afgerekend. Scheelt een paar minuten ergernis per afspraak. Nu nog een app die lege parkeerplaatsen vindt.

ContactClean. Ook dubbele contacten door meerdere keren synchroniseren? Het bijelkaar voegen van onvolledige profielen semi-automatisch doen? Dan is dit een hele fijne app. In een paar klikken haal je alle rotzooi uit je adresboek.

Dropbox. Er zijn mensen die nog niet weten wat dit is? Het is de uitvinding van de eeuw. Altijd en overal bij je belangrijke bestanden, omdat ze in de ‘cloud’ staan. Op je Iphone nog even kijken naar die ene presentatie of slide? Of een bestand snel delen met een collega? Installeer het op je computer en Iphone en je leven wordt een stuk eenvoudiger.


Delen:LinkedInX
Wat vind jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Rens de Jong